Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود و صرفا از زیرساخت‌های نرم افزاری شرکت ملی پست شامل سامانه‌های رهسپاری و رهگیری در رصد کالا‌های اساسی استفده خواهد شد. بنا به اعلام شاتا، محمدصادق مفتح با حضور در برنامه تلویزیونی گفت: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود و صرفا از زیرساخت‌های نرم افزاری شرکت ملی پست شامل سامانه‌های رهسپاری و رهگیری در رصد کالا‌های اساسی استفده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح، رهگیری کالا به صورت نرم افزاری با استفاده از امکانات پست انجام می‌شود.

قابلیت رهگیری کالا‌ها در سیستم توزیع مدرن

وی در خصوص نظام توزیع، افزود: تمام آنچه در کمبود‌ها بیشتر خود را نشان می‌دهد نظام توزیع است، ساختار نظام توزیع در کشور ما، مدرن نیست و عمدتاً سنتی است و تفاوت اصلی سیستم توزیع سنتی با پیشرفته در قابلیت رهگیری کالاهاست.

مشخص بودن شناسه کالا در حلقه‌های آخر توزیع و بازار

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در خصوص این قابلیت، بیان کرد: این قابلیت مزایای زیادی دارد، یکی اینکه شناسه کالا در حلقه‌های آخر توزیع و بازار مشخص است و دیگری مدیران برنامه‌ریزی کشور در لحظه متوجه می‌شوند کالا در چه مسیری است و آن را به‌صورت بر خط (آنلاین) رهگیری کنند.

جلوگیری از قاچاق با طرح سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا

مفتح تصریح کرد: وقتی کالایی از مبادی ورودی به صورت غیر قانونی وارد کشور می‌شود در نظام توزیع دیده نمی‌شود که در طرح سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا این ضعف جبران می‌شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی بیان کرد: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود.

مفتح گفت: شرط اول برای رصد کالا در بازار، داشتن شناسه واحد است.

مدیرعامل شرکت ملی پست دیگر میهمان برنامه هم گفت: زیر ساخت‌های قوی در شرکت ملی پست، مبتنی بر نقشه‌هایی که از سازمان نقش برداری و نقشه‌هایی که از طرح تفصیلی شهرداری‌های و سازمان دهیاری‌ها تهیه و بر این اساس تمام مناطق کشور مجهز به کد پستی شده است و نشانی هر فرد یا هر مکانی در آن مشخص است.

رمضانعلی سبحانی‌فر، اضافه کرد: شبکه توزیع مبتنی برشبکه ژئو کد، پیاده سازی شده است و اگر چنانچه آدرسی و مکان جدیدی خارج از شهر‌ها هم با آدرسی که داده می‌شود با نقشه‌های که هست، می‌توانیم کد بندی کنیم و براساس کدپستی شناسه‌ای برای مسیرکالا تعریف کنیم و در سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا، مسیرکالا را بصورت آنلاین رصد شود.

وی گفت: با استفاده از سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا توانستیم در مقطع آشفتگی توزیع مرغ، با رصد‌هایی که انجام شد آدرس حدود ۶۰ درصد کشتارگاه‌هایی که انحراف داشتند را شناسایی کنیم.
/میزان

برچسب ها: جلوگیری از قاچاق ، سامانه یکپارچه ، توزیع کالا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OvQ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جلوگیری از قاچاق سامانه یکپارچه توزیع کالا شرکت ملی پست رصد کالا ها نظام توزیع کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه