Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،  یوسف رمضانی مدیر انجمن کشتارگاه‌های مازندران گفت: دستگاه‌های نظارتی و ادارات متولی در تولید و توزیع مرغ مانند جهاد، صمت و دامپزشکی بعد از بروز مشکلات در نحوه توزیع مرغ تلاش کردند نظارت‌ها را بیشتر از قبل کنند.

او با بیان اینکه هیچ کشتارگاهی مشکلی با شفاف سازی ندارد، افزود: نهاد‌های نظارتی برای این هدف سامانه‌های سماصد، یکتا، کد جامع انبار‌ها و رهگیری را راه اندازی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر انجمن کشتارگاه‌های مازندران گفت: دامپزشکی کد رهگیری را برای رصد محموله‌های مرغ از مبدا تا مقصد راه اندازی کرد تا مشخص شود مرغ‌ها در کجا کشتار و به کجا ارسال شدند.

رمضانی گفت: سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور یا سماصط با هدف تایید میزان جوجه ریزی، سامانه تریس برای دریافت شناسه یکتا با هدف جلوگیری از توزیع نامناسب، سامانه جامع انبار‌ها با هدف اعلام میزان موجودی، برای مدیریت نحوه تولید و توزیع راه اندازی شده است.

او با اشاره به راه اندازی سامانه پست برای توزیع مرغ، گفت: ادارات پست نیز بر اساس قرارداد وزارت صمت و پست به دستگاه‌های نظارتی توزیع مرغ اضافه می‌شود که با این قرارداد و رویه هم مشکلی نداریم.

مدیر انجمن کشتارگاه‌های مازندران افزود: بر اساس این قرارداد مقرر شده است ادارات پست هم روی فاکتور‌ها در کشتارگاه‌های مرغ کد رهگیری بزنند.

رمضانی با بیان اینکه اداره پست پس از سه ماه اعلام کرده است به ازای هر کیلوگرم مرغ ۱۲۰ تومان بابت کد رهگیری باید پرداخت شود، گفت: شاید این رقم در ظاهر ناچیز باشد، اما هر کشتارگاه سالانه باید بابت کد رهگیری دو میلیارد تومان به اداره پست پرداخت کند.

او گفت: اگر اشکالی در کد‌ها و سامانه‌های قبلی وجود دارد باید رفع و اصلاح شود نه آنکه هزینه‌ای دیگر بر دوش تولیدکننده و مصرف کننده اضافه شود.

مدیر انجمن کشتارگاه‌های مازندران ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید تلاش کنند هزینه‌های تمام شده تولید مرغ کاهش یابد نه اینکه با راه اندازی سامانه‌ها هزینه‌ها را افزایش دهند.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت مرغ کشتارگاه مرغ توزیع مرغ راه اندازی توزیع مرغ کد رهگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، تحقق مدیریت مصرف انرژی را در گرو حرکت به سمت هوشمندسازی این عرصه عنوان کرد و گفت: متأسفانه همه ساختارها و فرآیندها در کشور به صورت غیربهره‌ور در کشور شکل گرفته است.

وی یکی از دلایل اصلی در غیر بهره‌ور بودن ساختارها و فرآیندها را که به قبل از انقلاب برمی‌گردد، ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفت عنوان کرد و افزود: یکی از عرصه‌هایی که باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، بحث توزیع برق است؛ چرا که این رویکرد منجر به مدیریت مصرف در حوزه انرژی خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کردند، یادآور شد: ۲۷۹ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که داوری این تعداد مقاله را ۵۷۰ داور از سراسر کشور بر عهده داشتند.

علی ابدالی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله برتر فارسی در دو ژورنال و ۱۰ مقاله برتر انگلیسی نیز با داوری مجدد به چاپ خواهد رسید، خاطرنشان کرد: در کل ۸۲۱ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که افزایش ۹ درصدی داشت.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094163

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!