Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:19:24 GMT

ثبت اطلاعات گوشت مرغ در سامانه رهگیری پست

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۴۲۴۵

ثبت اطلاعات گوشت مرغ در سامانه رهگیری پست

ایسنا/کرمان مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره بر اهمیت حمل بهداشتی گوشت مرغ نسبت به لزوم همکاری مدیران کشتارگاه ها درخصوص بکارگیری سامانه رهگیری گوشت مرغ توسط اداره پست استان، تاکید و عنوان کرد: بر اساس مصوبات تنظیم بازار استان، خودروهای حمل گوشت مرغ باید دارای پروانه بهداشتی و کد IVC  باشند.

حسین رشیدی افزود: مشخصات این خودروها در سامانه تجارت ثبت و راننده خودرو با نصب اپلیکیشن بر روی گوشی هوشمند خود موظف است میزان معین گوشت مرغ را به همه مراکز عرضه عمده و خرد تحویل داده و فروشنده تخلیه آن را ثبت نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اعلام اینکه بارگیری و توزیع گوشت مرغ باید در حضور مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه ها انجام شود و خروج مرغ در زمان های دیگر از کشتارگاه ها ممنوع است، افزود: در این طرح که با همکاری شرکت پست استان و کشتارگاه‌های طیور عملیاتی شده است، نسبت به رهگیری نظام مند (سیستماتیک) خودروهای حامل گوشت مرغ از سطح کشتارگاه تا محل عرضه اقدام خواهد شد.

وی  افزود: از کشتارگاه‌های مرغ در سطح استان و خودروهای حمل مرغ درخواست شده تا نرم‌افزار مربوطه که توسط اداره پست ایجاد شده را نصب کنند تا فرایند تولید تا توزیع تحت‌نظر باشد، ضمن اینکه خرده فروشان گوشت مرغ نیز باید در سامانه جامع تجارت، ثبت نام و میزان دریافتی خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

وی افزود: بر اساس این طرح زنجیره تولید و توزیع گوشت مرغ از طریق رصد سیستم حمل و نقلی و سامانه رهگیری مرسولات شرکت پست رهگیری و رصد خواهد شد تا از هرگونه عرضه خارج از شبکه گوشت مرغ پیشگیری شود.

 رشیدی با اشاره به اینکه از زمان ساخت و راه اندازی برخی کشتارگاه های طیور استان مدت زمان زیادی گذشته است که نیازمند انجام اصلاحات و بازسازی می باشند و نواقص هر بخشی از کشتارگاه باعث عدم سلامت محصول نهایی خواهد شد، رفع نواقص بهداشتی در کشتارگاه ها را ضروری برشمرد.

وی در ادامه با ذکر این نکته که مسئولین فنی دامپزشکی، نماینده دامپزشکی در کشتارگاه ها می باشند، نسبت به لزوم حضور فعال مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه ها درخصوص بازرسی قبل از کشتار، حین کشتار و در زمان بسته بندی، تاکید و خواستار نظارت بیشتر ناظرین بهداشتی دولتی شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اعلام ضرورت پیگیری انجام کامل واکسیناسیون بیماری کرونا توسط پرسنل و کارکنان کشتارگاه ها اعلام کرد: لازم است شستشوی کامل و با فشار آب کافی لاشه ها قبل از ورود به چیلر جهت جلوگیری از آلودگی آب چیلر و آلودگی متقاطع در کشتارگاه ها صورت گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از  روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،  این مقام مسئول بیان کرد: با توجه به اهمیت شستشو و ضدعفونی خودروها و قفس های حمل طیور در جلوگیری از انتشار بیماری های واگیردار علی الخصوص آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، مدیران کشتار گاه های طیور، امکانات لازم جهت شستشو و ضدعفونی خودروها و قفس های حمل مرغ را فراهم کنند.

لازم به ذکر است در این نشست که روسا و مسئولین نظارت شبکه های دامپزشکی و مدیران و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور شهرستان های استان به صورت ویدئوکنفرانس حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل مطروحه از سوی روسای شبکه های دامپزشکی، مسئولین فنی و مدیران کشتارگاهها مصوباتی به تصویب رسید.

این نشست  با حضور دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر آمنه زینلی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و شهرستان کرمان و مدیران کشتارگاه های طیور شهرستان کرمان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گوشت مرغ تخلفات اخبار اجتماعی کرمان اداره کل دامپزشکی استان کرمان کشتارگاه های طیور مسئولین فنی کشتارگاه ها گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه هشتادمین نشست هیات مقررات زدایی در پایان سال گذشته، دبیرخانه این هیأت موظف بود تا موارد اصلاحی میزان حرایم تعیین شده در دستورالعمل مربوط به رعایت حرایم بهداشتی بین واحدهای دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تا تاریخ ٣۱ فروردین ۱۴۰۳ تعیین و در درگاه ملی مجوزها اعمال کند و بر این اساس از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغیه رییس سازمان دامپزشکی درباره حرایم بهداشتی دامی برای فعالان اقتصادی لازم الاجرا نیست.

به دنبال این مصوبه بود که در پایان فروردین ماه مجتبی نوروزی، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی حذف قانون سابق فواصل و حرایم بهداشتی اعلام و آن را به استان‌ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین اعلام کرد که از امروز، مجوز کسب و کارهای حوزه دامپزشکی بر اساس دستورالعمل جدید فواصل بهداشتی، صادر خواهد شد.

به گفته وی بعد از ۵۰ سال قانون فواصل بهداشتی بازنگری شد و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در این حوزه به سرانجام رسید.

بر اساس آمارها، بیش از ۴ هزارو ۴۰۰ متقاضی مجوز کسب و کار تولیدات دامی به دلیل آنچه فواصل و حرایم بهداشتی اعلام می‌شد، بلاتکلیف مانده بودند.

محمدمهدی صفری، کارشناس مرکز پایش و بهبود فضای کسب و کار در خصوص ورود این مرکز به موضوع حرایم و فواصل بهداشتی دامپزشکی می‌گوید، آغاز مطالعه و بررسی این موضوع مرکز پایش محیط کسب و کار ابتدا با گزارش‌ها و شکایت مردمی بود؛ مردم تماس می‌گرفتند، نامه می‌فرستادند و گلایه داشتند که می‌خواهیم مجوز بگیریم اما سازمان دامپزشکی مانع مجوز می‌شود، می‌گوید حریم را رعایت نکردید.

به گفته وی بر اساس بررسی های این مرکز، ۴ هزار و ۴۰۰ مجوز کسب و کار در طول ۵ سال یعنی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۱ فقط به دلیل عدم رعایت حریم بهداشتی رد شدند؛ یعنی ۴ هزار و ۴۰۰ فعال حوزه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته به اینها با انگیزه می خواستند کسب و کاری را شروع کنند اما به در بسته خوردند.

وی با اشاره به چند نوبت نامه نگاری با وزارت جهاد کشاورزی از سوی مرکز و سپس نامه وزیر اقتصاد به وزیر وقت کشاورزی و طرح این مشکل و درخواست اصلاح آن یادآور شد: بالاخره در آبان ماه سال گذشته جلسه‌ای تشکیل شد و قول اصلاح در این خصوص داده شد.

گفتنی است در خصوص حرایم و فواصل بهداشتی ماده ۱۹ قانونی که مصوب ۵۳ سال پیش یعنی سال ۱۳۵۰ است الزاماتی تعیین و در سال ۱۳۵۱ آیین نامه آن در هیأت وزیران وقت مصوب می‌شود اما در سال ۱۳۸۸ در قانون نظام جامع دامپروری مقرر می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل دیگری را تدوین کند اما این دستورالعمل گرچه در سال های بعد نوشته شد اما به تایید هیات وزیران نرسید و لذا مبنا همان قانون بیش از ۵۰ سال پیش بود.

کد خبر 6092493

دیگر خبرها

  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن